Schuijff Recruitment & Advies

Over mij

Waar ik gelukkig van word? Het matchen van de juiste personen op de juiste plek, dat is duidelijk. Zodra iemand achter de cultuur van een organisatie staat -en dus jou als werkgever- zorgt dat ook direct voor het aantrekken van meer talent.
En laat hier nou net mijn kracht liggen.

Over mij

Mijn kernwaarden zijn:

Ik vind het belangrijk om oplettend te zijn en dus gerichte belangstelling en interesse te hebben voor dat wat iemand drijft. Door aandachtig te luisteren weet ik het juiste talent te binden aan organisaties. Persoonlijkheid betekent als je het mij vraagt aandacht en focus hebben voor het hier en nu. Soms kun je door net iets creatiever te kijken naar de situatie mooie stappen zetten. Hier komt het “spring in het veld” welke ik eerder al omschreef terug.

Doordat ik zelf zo enthousiast ben over wat ik doe, weet ik dit over te brengen op mensen binnen de organisatie. Zo kan ik op een creatieve manier bestaande werkwijzen verbeteren binnen jouw organisatie. En zo wordt werven alleen maar leuker! Mensen zien mij als energiek en vol werklust. Ik zet graag mijn schouders onder de hulpvraag en voer mijn plannen graag effectief & efficiënt uit.

Waarom ik ben gestart als Interim recruiter?

Omdat ik door mijn hulp te bieden, jouw organisatie kan ontlasten. Door te luisteren wat je nodig hebt kan ik met zorg en door inzet van mijn expertise kijken naar hoe we dit samen het beste kunnen gaan volbrengen.

Scroll to Top