Schuijff Recruitment & Advies

Trainingen

Kennis delen is iets waar ik enorm gelukkig van word. Is jouw Recruitment afdeling al helemaal op orde maar mis je net wat kennis op het gebied van LinkedIn, Personal Branding, Employer Branding of Employee Advocacy?
Ik ga graag met je in gesprek om te kijken of ik je door middel van interactieve trainingen een steuntje in de rug kan geven.

Trainingen - Schuijff Recruitment en Advies

LinkedIn– Aan de slag met jouw persoonlijk visitekaartje, tips & tricks ​

In de huidige arbeidsmarkt is het des te belangrijker dat jouw (aankomende) sollicitanten in één oogopslag zien waar ze gaan solliciteren. De tijd van alleen maar een goede vacaturetekst schrijven is passé.
Denk aan: Waar kom ik te werken? Past de cultuur van de organisatie bij mijn normen & waarden?
Sollicitanten willen zien waar ze terecht komen en met wie ze gaan samenwerken. Het is dus belangrijk om eenheid uit te stralen! Zowel op de algemene bedrijfspagina als op die van jouw medewerkers die op dit moment al binnen het bedrijf werken.
In deze interactieve training gaan we daadwerkelijk aan de slag. Het is dus niet alleen maar luisteren naar wat ik jullie te vertellen heb!

Trainingen - Schuijff Recruitment en Advies

Personal branding – Hoe zorg ik voor meer zichtbaarheid

Help! Mijn concurrenten zijn veel meer zichtbaar. Herkenbaar? Eigenlijk wil jij dit ook wel maar je weet gewoon niet waar je moet beginnen?
Ik ga je hierbij helpen! Gewoon door samen aan de slag te gaan. We kijken samen naar welke boodschap jij te vertellen hebt. Zijn dit video’s, foto’s, blogs of een combinatie hiervan? We kijken naar wat bij jou past! Samen plannen we in wanneer je wat post en hoe je hiermee (zelf) verder kunt gaan in de toekomst.

Employer branding – Hoe presenteer jij jezelf als werkgever? Jouw merk?

We gaan aan de slag met het identificeren van jouw organisatiecultuur. Door actief uit te zoeken hoe de volgende onderwerpen het beste passen in jouw organisatie.
En hoe je dit (met hulp van mij) kunt gaan uitvoeren.

1. Ontwikkelen van een aantrekkelijke werkgeverspropositie (EVP).

2. Bouwen en onderhouden van een sterke online aanwezigheid voor je werkgeversmerk.

3. Betrekken van medewerkers en ambassadeurs bij het delen van de bedrijfscultuur en waarden.

4. Ontwikkelen van strategieën om talent aan te trekken en te behouden (binden&boeien).

employer

Employee advocacy – Waarom het betrekken van je werknemers zo belangrijk is én hoe je dit in kunt zetten.

Op dit moment werken er al hele waardevolle mensen binnen jouw organisatie. Wat maakt dat ze hier werken? Wat maakt deze medewerkers zo waardevol? Vertel je als werkgever wel eens waarom of wat hen zo waardevol maakt?
In deze training gaan we aan de slag met de vraag. Hoe kun je ervoor zorgen dat je medewerkers meer betrokken zijn bij de organisatie? Hoe gaan ze inzien waarom het zo belangrijk is om hierin een bijdrage te hebben?
Na deze training weet jij de betrokkenheid van medewerkers te vergroten. En dat gaat je helpen bij het opbouwen van een enorm positief werkgeversimago.

Scroll to Top